Διαμονή

Η πιο “κλασσική” διαμονή στο κέντρο της πόλης!

Standard Room

Μέχρι 3 άτομα

Rex Hotel - Ξενοδοχείο 4 Αστέρων - Καλαμάτα - Standard room

Superior Room

Μέχρι 3 άτομα

Rex Hotel - Ξενοδοχείο 4 Αστέρων - Καλαμάτα - Superior room

Suite

Μέχρι 5 άτομα

Rex Hotel - Ξενοδοχείο 4 Αστέρων - Καλαμάτα - Suite

Επισκόπηση δωματίων

Standard Rooms

Καλώς ήλθατε στα Standard δωμάτια μας που χωρίζονται σε μονόκλινα, δίκλινα (διπλό ή δύο μονά ) και τρίκλινα. Το μέγεθός τους ποικίλοι από 19 έως 20 m2, προσφέροντας απλότητα και την υψηλότερη άνεση στους επισκέπτες που φθάνουν για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή. Οι γήινες αποχρώσεις στη διακόσμηση και τα έπιπλα, τα ιδιωτικά μπαλκόνια , τα δρύινα πατώματα και η άφθονη λιακάδα που μπαίνει από τα παράθυρα, όλες αυτές οι λεπτομέρειες εξασφαλίζουν στους επισκέπτες μια υπέροχη διαμονή στην Καλαμάτα.

Superior Rooms

Με θέα τους πολυσύχναστους πεζόδρομους γύρω από το ξενοδοχείο, τα Superior δωμάτια του ξενοδοχείου Rex σας προσκαλούν να ζήσετε τον παλμό και την ενέργεια της πόλης. Κομψά και άνετα, όλα με δρύινα πατώματα, τα Superior δωμάτια μας είναι φιλόξενα και άνετα, εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις που χρειάζονται για την ευχάριστη διαμονή σας. Εκτείνονται από 21 έως 23 m2 και χωρίζονται σε μονόκλινα, δίκλινα (διπλό ή 2 μονά) και τρίκλινα, καθιστώντας τα ιδανικά δωμάτια, από τα οποία μπορείτε να απολαύσετε την ατμόσφαιρα της πόλης.

Suites

Οι δύο φιλόξενες σουίτες μας στον 5ο όροφο είναι κομψές, εξαιρετικά άνετες και είναι εξοπλισμένες με όλα όσα χρειάζονται για μια μακρά ή σύντομη διαμονή στην Καλαμάτα. Διακριτική αρχιτεκτονική και διακόσμηση, λειτουργικό εσωτερικό σχεδιασμό και σύγχρονες ανέσεις και παροχές. Η Junior σουίτα (υπνοδωμάτιο 20m2 & σαλόνι 14m2) και η Προεδρική σουίτα (32m2 υπνοδωμάτιο & σαλόνι 24m2) και οι δύο με μπανιέρα Jacuzzi, ξεχωριστό WC επισκεπτών, ξύλινα δρύινα πάτωμα, ευρύχωρη βεράντα με την καλύτερη θέα και όλες τις άλλες πολυτέλειες που σας αξίζουν, θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.