Επισκεφθείτε την Καλαμάτα και γιορτάστε το Ελληνικό Πάσχα

Ζήστε την εμπειρία του αυθεντικού Εληνικού Πάσχα, γεμάτο μοναδικές γεύσεις και αρώματα. Η Καλαμάτα  είναι η ιδανική τοποθεσία για να γιορτάσετε αυτή την ξεχωριστή εποχή του χρόνου, όπου τα αρώματα της άνοιξης βρίσκονται διάχυτα σε όλη την περιοχή.

Η κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας κορυφώνεται την Μεγάλη Παρασκευή, με την περιφορά των επιταφίων στις συνοικίες και με την περιφορά της πολιούχου της πόλης (Υπαπαντή του Χριστού) να περνά μπροστά από το Rex Hotel στον πεζόδρομο Αριστομένους. Στη συνέχεια, περιμένουμε τους επισκέπτες στο εστιατόριο μας για να απολαύσουν τις νηστίσιμες επιλογές που προτείνει ο σεφ μας.

Το Μεγάλο Σάββατο είναι μια μέρα χαράς καθώς τα μεσάνυχτα ο ουρανός φωτίζεται από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα γιορτάζοντας το μεγάλο γεγονός της Ανάστασης. Συνεχίστε το βράδυ σας με την παραδοσιακή μαγειρίτσα καθώς και άλλα ξεχωριστά πιάτα που συμπεριλαμβάνονται στο ειδικά διαμορφωμένο μενού του ξενοδοχείου.

Η χαρμόσυνη ατμόσφαιρα συνεχίζεται την Κυριακή του Πάσχα, που αποτελεί και το αποκορύφωμα των γαστρονομικών απολαύσεων των ημερών με παραδοσιακό γλέντι, πλούσια εδέσματα και ψήσιμο από το πρωί στους εξωτερικούς χώρους μας. Αργά το απόγευμα αναβιώνει ένα από τα  πιο διαδεδομένα έθιμα, ο Σαϊτοπόλεμος. Κάθε χρόνο, την Κυριακής του Πάσχα, οι ομάδες των σαϊτολόγων, τα μπουλούκια, όπως λέγονται συγκεντρώνονται και αναβιώνουν το έθιμο με πλήθος επισκεπτών να παρακολουθούν  το θέαμα.

Την Δευτέρα του Πάσχα, πριν την επιστροφή, ξεκινήστε την ημέρα σας, με ένα  πλούσιο ελληνικό πρωινό με ποικιλία από τοπικά εδέσματα και προϊόντα που θα σφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο τις γιορτές των ημερών.

Το Rex Hotel Kalamata προσφέρει μια σειρά από δωμάτια και σουίτες καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη…

Δείτε τις επιλογές διαμονής στο ξενοδοχείο μας >